Drømmearbeid og selvinnsikt

Drømmearbeid og selvinnsikt


Sigmund Freud jobbet ut i fra at drømmene våre var veien inn til det underbevisste og på 1950 tallet i USA , ved Chicago University  ble det forsket på søvn, søvnfaser og drømmer. Der fant de ut at vi alle drømmer  2-3 timer hver natt.

Selv har jeg jobbet masse med egne og andres drømmer og er veldig fasinert av hva vi kan få av informasjon og veiledning via drømmearbeid. Min erfaring er at jo mer vi «dykker ned» i drømmenes magiske verden, jo klarere blir drømmene.

Et eksempel fra eget liv er da jeg i en periode gikk til healer og handlingen i drømmene mine ofte var i store hus med mange rom. Hus som symbol i denne konteksten er meg selv, min personlighet og mine «indre rom».

Tenk om drømmene dine kan hjelpe deg til å få bedre selvtillit, ta bedre avgjørelser og finne nye løsninger på gamle problemer?!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen