Personvernerklæring


Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Lykkeskolen AS samler inn og bruker personopplysninger.

Lykkeskolen AS – org.nr.917 905 193

Nettside: https://www.lykkeskolen.no

Lykkeskolen AS ved daglig leder er ansvarlig for behandlig av personopplysninger.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i behandlingen av data om deg som beskrevet i denne personvernerklæring.

Hvilke personlige data som samles inn og hvorfor


Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet samler vi dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkendes IP-adresse og nettleserbrukerens agentstreng for å hjelpe spam-gjenkjenning. Etter godkjenning av din kommentar, er profilbildet(for de som har det) synlig for publikum i sammenheng med din kommentar.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygd plasseringsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut plasseringsdata fra bilder på nettstedet.

Kontaktskjema

Lykkeskolen AS beholder kontaktskjemainnlegg på ubestemt tid for kundeservice og den brukes ikke til markedsføringsformål.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som nettstedet vårt kan plassere på datamaskinen som et verktøy for å huske dine preferanser. Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din, men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan du ikke bruke full funksjonalitet på denne nettsiden.

Slik administrerer du informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet , kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettside i informasjonskapsler. Dette er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut dine opplysninger igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år. Hvis du har en konto og du logger deg på dette nettstedet, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir kassert når du lukker nettleseren din.

Når du logger på, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen og valgene på skjermen. Innloggingsboksene varer i to dager, og skjermalternativer-informasjonskapsler varer i et år. Hvis du velger «Husk meg», vil innloggingen din vare i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, blir påloggingsskapene fjernet. Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, blir en ekstra informasjon lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og angir bare post-IDen til artikkelen du nettopp har redigert. Den utløper etter 1 dag.

Lykkeskolen AS bruker Google Analytics, en tjeneste som overfører trafikkdata til nettstedet til Google-servere i USA. Google Analytics identifiserer ikke individuelle brukere eller knytter din IP-adresse til andre data fra Google. Vi bruker rapporter fra Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå nettstedstrafikk og bruk av nettsiden.

Innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, etc.). Innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden. Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på den nettsiden

Analytics

Google Analytics – Private Policy

Hvem deler vi dataene dine med

Tredjepartsleverandører som vi deler nettstedsdata med for å lagre og levere tjenester til deg: Stripe, Google Analytics, MailChimp, BoxCar, Google Disk, UpDraftPlus og one.com.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderatkø. For brukere som registrerer seg på vår nettside, lagrer vi også den personlige informasjonen de gir i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige opplysninger når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter har du over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil av personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har oppgitt til oss. Du kan også be om at vi sletter personlige opplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Dine kommentarer

Besøkendes kommentarer kontrolleres gjennom en automatisert spam deteksjonstjeneste.

Hvordan dine data er beskyttet

Lykkeskolen AS oppdaterer og tester sikkerhetsteknologi kontinuerlig. Ansatte blir trent om viktigheten av konfidensialitet og opprettholder personvernet og sikkerheten til dine opplysninger. Tilgang til dine personlige opplysninger er begrenset til ansatte som trenger det for å levere tjenester til deg.

Databrudd prosedyrer

Lykkeskolen AS har etablert rutiner og tiltak for å sikre at ikke uvedkommende får tilgang til personopplysningene dine. Tiltakene inkluderer blant annet jevnlige risikovurderinger, tekniske systemer og fysiske prosedyrer for å ivareta informasjonssikkerhet og rutiner for å verifisere innsyns- og rettingsforespørsler.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om hvordan personopplysninger blir behandlet, ønsker innsyn, retting eller sletting?

Send gjerne e-post til:

anette@lykkeskolen.no

eller ring:

Telefon: + 47 470 58 181

Rull til toppen